FACEBOOKARRANGEMENT FOR FESTIVALENLEKEROM


I FEBRUAR FEIRER MENNESKER OVER HELE VERDEN KARNEVAL. OG I MARS: DA ER DET DYRENES TUR!

VI INVITERER BARNA TIL EN REISE GJENNOM DYRERIKET DER DE FÅR MØTE DYRENE SOM LEVER DER. HER FÅR DERE OPPLEVE MUSIKALSKE INSTRUMENTER ETTERLIGNE BÅDE STORE OG SMÅ, SNILLE OG SKUMLE DYR OM HVERANDRE. DET BLIR BÅDE SKILPADDER OG ELEFANTER, OG KANSKJE ER VI SÅ HELDIGE Å HØRE DEN ELEGANTE SVANEN BRUSE MED FJÆRENE!

DETTE BLIR EN MORSOM OG ANNERLEDES KARNEVALFEIRING, SÅ VEL SOM BARNEKONSERT. VI ØNSKER Å LA BARNA VÆRE DELAKTIGE I REISEN VI SKAL UT PÅ, OG DETTE HÅPER VI BLIR EN NY OPPLEVELSE FOR BARNA SOM SKAPER GROBUNN FOR MUSIKALSK NYSGJERRIGHET.

OM BARNA ØNSKER Å KLE SEG UT ER DE HJERTELIG VELKOMNE TIL DET. DET ER KARNEVAL, OG DA ER ALT LOV!


19. MARS 2024

KAMMERSALEN, BARRATT DUE
LYDER SAGENS GATE 2

FACEBOOKARRANGEMENT
BILLETTER KONSERT 1
BILLETTER KONSERT 2
PUSTEROM


SOM ET TILFLUKTSSTED FRA HVERDAGENS BEKYMRINGER FORVANDLES MARMORSALEN PÅ SENTRALEN TIL ET MUSIKALSK PUSTEROM SOM DU SELV KAN TRE INN I. DET VIL LIGGE MATTER OG PUTER TILGJENGELIG PÅ GULVET DER DU KAN SETTE ELLER LEGGE DEG NED, LUKKE ØYNENE OG LA TANKENE VANDRE TIL MUSIKKEN SOM FYLLER ROMMET.

«THOU ART THE UNANSWERED QUESTION;
COULDST SEE THY PROPER EYE,
ALWAYS IT ASKETH, ASKETH;
AND EACH ANSWER IS A LIE.
SO TAKE THY QUEST THROUGH NATURE,
IT THROUGH THOUSAND NATURES PLY;
ASK ON, THOU CLOTHED ETERNITY;
TIME IS THE FALSE REPLY.»


– FRA «THE SPHYNX» AV RALPH WALDO EMERSON (1803-1882)

PÅ KONSERTEN VIL DERE FÅ HØRE CHARLES IVES’ «THE UNANSWERED QUESTION», SOM SIES Å BYGGE PÅ DETTE DIKTET. IVES’ VERK BLIR BESKREVET SOM ET STYKKE FILOSOFI FRAMFØRT GJENNOM MUSIKK. IFØLGE LEONARD BERNSTEIN SETTER DET FOKUS PÅ LIVETS EKSISTENSIELLE SPØRSMÅL OG VERDIEN AV STILLHET.

I EN AVSLAPPENDE ATMOSFÆRE VIL DU FÅ MULIGHETEN FOR Å OPPLEVE ET BREDT REPERTOAR FRA BÅDE FORTID OG NÅTID. MARMORSALENS FANTASTISKE AKUSTIKK GJØR AT DU KAN OPPLEVE MUSIKKEN PÅ SÅ NÆRT HOLD SOM DU SELV ØNSKER, OM DET ER RETT VED MUSIKERNE RUNDT SCENEN ELLER MED STØRRE AVSTAND.


20. MARS 2024

MARMORSALEN, SENTRALEN
ØVRE SLOTTSGATE 3

FACEBOOKARRANGEMENT
BILLETTER
HJERTEROM


VELKOMMEN TIL AVSLUTNINGSKONSERTEN PÅ FAGERBORGFESTSPILLENE 2024!
I DETTE ROMMET VIL VI HYLLE KJÆRLIGHETEN: TIL DEG SELV, DINE VENNER, DIN KJÆRE, DIN FAMILIE ELLER HVEM ENN DU ELSKER. I CAFETEATRETS KOSELIGE OMGIVELSER VIL DERE BLI MØT AV EN MUSIKALSK, HJERTELIG OG UFORMELL STEMNING. MED FLERE PAUSER UNDERVEIS I KONSERTEN GIS DET ROM FOR BÅDE MINGLING OG PÅFYLL I BAREN.

KONSERTEN ER EN GOD INNGANG TIL KLASSISK MUSIKK OG VIL BLANT ANNET BY PÅ PERLER FRA VÅR FANTASTISKE OPERAVERDEN OG NOEN AV DE VAKRESTE KAMMERMUSIKALSKE VERKENE SOM FINNES. KOM OG HØR KJENTE «SLAGERE» I EN AVSLAPPET OG NOSTALGISK ATMOSFÆRE!


21. MARS 2024

NORDIC BLACK THEATER, CAFETEATRET
HOLLENDERGATA 8

FACEBOOKARRANGEMENT
BILLETTER
19. MARS - 21. MARS
ROM